MELÓ MÓDI MUNKARUHA ÜZLET DUNAKESZI

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

RÓLUNK

Vállalkozásomat 1983-ban kezdtem, mint használt cikk kereskedő. Az évek során a tevékenységi körök bővültek és a 90-es évek közepére teljesedett ki a munkaruha irányába, mivel nagy érdeklődés mutatkozott az olcsó, import termékek iránt.
Elsősorban német, import „használt” (esetenként szinte új) munkaruházati, vendéglátó ipari, szállodai textíliák forgalmazásával foglalkozom, azonban az új minőségi termékek értékesítése is része a vállalkozásomnak.

Néhány fontos információ a német használt textíliákkal kapcsolatban:


Az illusztrációként szolgáló képeken látható munkaruhák és textíliák tájékoztató jellegűek, a készlet mennyisége és összetétele a szállítás függvényében változó (értem ezalatt, hogy az esetenként érkezett fazonok eltérhetnek a képeken láthatóaktól!) Összességében minőségben, méretekben és fazonokban széles a választék. Ennek nagy előnye, hogy az extrán szélsőséges méreteket is ki tudom szolgálni!
Főleg a munkaruha használt jellegénél fogva, nagy mennyiségű, teljesen egyforma szállítmány érkezése nagyon ritka, ellentétben a szállodai és vendéglátó ipari textíliákkal, amelyeknél esetenként nagyobb mennyiségek állnak rendelkezésre.
A meglévő partnereim már megszokták és elfogadták azt a jól kialakult rendszert, mely a kereslet-kínálat alapján összehangolja az értékesítést.  Vagyis a felmerülő igényeket számon tartva, érkezési és sürgősségi sorrendben a kért mennyiséget az aktuális következő szállítmányból teljesítem. Azonban amikor a megrendeléseken túl nagyobb mennyiség áll rendelkezésemre, az esetben körbe értesítem a partnereimet, ajánlatot téve az esetleges vásárlásra.


Árakkal kapcsolatos információk:


Tekintettel a használt áruféleségekre jellemző árképzésre, ez esetben is a használtság mértéke és a mennyiség a mérvadó. Termékeim árait a fentiek alapján állapítom meg.
Az esetleges félreértéseket, kellemetlenségeket elkerülve a weboldalon árakat nem tüntetek fel, kérem, szíveskedjenek vásárlás előtt erről telefonon vagy emailben a konkrét termékre vonatkozóan érdeklődni.

Remélve, hogy a közzétett információk ismeretében hamarosan Önt is a vásárlóim körében üdvözölhetem:

Gornyák Istvánné, Éva ev.              0630/9964-089

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz